Connect with us

Administrație

MODERNIZAREA CARTIERELOR SEVERINULUI, CONTINUĂ ÎN RITM SUSȚINUT

Primăria Severinului a demarat ample lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, precum și  introducerea de utilități. O vizită pe teren efectuată astăzi, a confirmat progresul rapid în diverse zone ale orașului.

În special, în cartierul Cet Nord, în zona blocurilor G1, F, I, E, C2, C3, C4, C5, și C6, lucrările de alimentare cu gaze și refacere a rețelei de canalizare avansează cu rapiditate. În paralel cu acestea, municipalitatea se concentrează și pe asfaltarea și amenajarea întregii zone, pentru a asigura un mediu urban modern și funcțional.

De asemenea, lucrările pentru modernizarea parcărilor, căilor de acces și aleilor pietonale din apropierea Târgului Veterani și din cartierul Crihala, în zona străzilor Păcii, Crișan, Cicero și Bulevardul Mihai Viteazul sunt în grafic și avansează conform planului stabilit.

În cartierul Cet Nord, în zona blocurilor G1, F, I, E, C2, C3, C4, C5, și C6, lucrările de alimentare cu gaze și refacere a rețelei de canalizare avansează rapid. În paralel, ne concentrăm și pe asfaltarea și amenajarea întregii zone, în timp ce lucrările cu utilitățile progresează. În grafic sunt și lucrările pe care le desfășurăm pentru modernizarea parcărilor, căilor de acces și aleilor pietonale, din apropierea Târgului Veterani și din cartierul Crihala, în zona străzilor Păcii, Crișan Cicero și Bulevardul Mihai Viteazu. Am discutat, astăzi, direct cu severinenii din zonele unde investim, pentru a mă asigura că proiectele noastre se potrivesc cu nevoile și dorințele lor. Sunt investiții deosebit de importante pentru comunitatea din aceste zone, în cartierele municipiului unde asigurăm infrastructura necesară unei vieți urbane moderne,” a precizat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. Ion Firuti

    2 aprilie 2024 at 17:59

    Revin cu întrebarea pentru D-lPrimar: Aleea Prunului știți unde se află în Drobeta Turnu Severin?Daca spui unui taximetrist să te ducă acolo,nici pe GPS nu găsește..Cu atât mai mult nici oamenii D-lui Primar nu au găsit. Sunt și parcări acolo de făcut,alei și foarte mulți votanți. Încă vă mai așteptăm să descoperiți lucruri noi în Severin.Mult noroc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze