Connect with us

Administrație

PRIMĂRIA SEVERINULUI INVESTEȘTE 6 MILIOANE DE EURO ÎN MODERNIZAREA TUTUROR CARTIERELOR 

Un amplu proiect de regenerare urbană a fost semnat astăzi și este destinat tuturor cartierelor din Drobeta-Turnu Severin. Proiectul, în valoare de 6 milioane de euro, finanțat integral din bugetul local are ca scop regenerarea zonelor care nu au cunoscut investiții semnificative în ultimii ani. 

Lucrările vor începe în această primăvară și vor cuprinde: construcția si reabilitarea a 19 parcări, în toate zonele orașului, realizarea de alei pietonale, trotuare și căi de acces, plantarea a sute de arbori și crearea a două hectare de spații verzi, înlocuirea stâlpilor de iluminat.

Totodată, vom realiza peste 1500 de locuri noi de parcare, îndeplinind astfel un obiectiv important pentru modernizarea infrastructurii orașului. Vom continua să alocăm fonduri pentru astfel de proiecte, menite să le ofere severinenilor cartiere moderne și civilizate care să țină pasul cu cerințele actuale, pentru că investiția în modernizare înseamnă investiție în viitor,” a transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin

Cele mai multe lucrări se vor desfășura în cartierele Crihala și CET Nord, însă proiectul acoperă și zona blocurilor de pe străzile: Brâncoveanu, Mihai Eminescu, Calomfirescu, Bulevardele I.C Brătianu, Revoluției, precum și zonele centrale ale orașului: străzile Decebal, Rahovei și Bulevardul Carol I.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze