Connect with us

Administrație

O NOUĂ ZONĂ URBANĂ MODERNIZATĂ COMPLET, ÎN APROPIEREA TÂRGULUI VETERANI

S-a încheiat modernizarea unei noi zone urbane în apropierea Târgului Veterani din Drobeta-Turnu Severin. Lucrările reprezintă o continuare a investițiilor din anii precedenți, realizate în jurul blocurilor VT1, VT2, G1, G2, 21 și 22. Proiectul de regenerare urbană încheiat recent, include blocurile 1/100G/2/22/21/G2 și zona cuprinsă în perimetrul străzilor Anghel Saligny, Veterani și Iuliu Maniu.

A fost o lucrare destul de grea, noi ne-am mobilizat să o încheiem înainte de termen. Am realizat partea de carosabil, pietonală, canalizare pluvială, zona din preajma blocurilor,” a precizat Eugen Rușețelu, reprezentantul firmei care a executat lucrările.

În mai puțin de trei luni acestea au fost încheiate și s-a reușit transformarea unui spațiu deteriorat, într-o zonă urbană curată și modernă. În plus, oamenii vor avea la dispoziție 90 de locuri noi de parcare.

Am reabilitat zona pietonală, aleile dintre blocuri, intrările în scările de bloc, spații verzi, aici vorbim despre o zonă urbană, reabilitată complet. Era o zonă în care nu s-a intervenit de zeci de ani. Constructorul a terminat întreaga zonă în mai puțin de 3 luni, ne bucură faptul că oamenii sunt mulțumiți,” a transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin 

În următoarele două săptămâni se vor încheia lucrările la alte două zone similare, din cartierul Crihala și vor fi demarate alte 16 proiecte de regenerare urbană în diferite zone ale municipiului, acoperind astfel zonele care necesită investiții și modernizare. Lucrările încheiate recent în zona Târgului Veterani au fost finanțate din bugetul local și se ridică la aproape 2.300.000 de lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze