Connect with us

Administrație

NOU CONTRACT PENTRU ACHIZIȚIA DE MICROBUZE ȘCOLARE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru achiziția unei noi tranșe de microbuze hibrid/electrice pentru transportul elevilor la școală. 

A fost o promisiune pe care am făcut-o în contextul în care, prin proiectul care este deja în faza de achiziție, nu s-au putut acoperi toate solicitările venite din partea primarilor din județul Mehedinți. Astfel, am depus la Administrația Fondului pentru Mediu, o cerere de finanțare, am obținut suma de 7 milioane de lei, fonduri europene nerambursabile, iar astăzi am semnat contractul. Sper ca această sumă să ne permită să achiziționăm încă 10 microbuze, pe lângă cele 31,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Noile microbuze vor asigura un transport sigur și confortabil pentru elevi și vor proteja totodată, mediul înconjurător.

Totodată, microbuzele vor contribui la crearea unei infrastructuri moderne de transport și la promovarea mobilității durabile în județul Mehedinți. 

sursa foto: google

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze