Connect with us

Regiunea Sud-Vest

COPILA DE TREI ANI, MUȘCATĂ DE VIPERĂ A FOST TRANSFERATĂ LA SPITALUL “LOUIS ȚURCANU” DIN TIMIȘOARA

Salvamontiștii din  Gorj au intervenit duminică pentru salvarea unei fetițe de trei ani mușcată de o viperă în zona Cheile Corcoaia-Cerna sat. 

Copila a fost dusă de părinți, cu autoturismul din zona unde a fost mușcată, până la limita de județ, de unde a fost preluată de o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. Conștientă și stabilă,fetița a fost preluată de elicopterul SMURD de la Caransebeș, de pe stadionul din Băile Herculane, și adusă la spitalul din Caransebeș, pentru administrarea ser antiviperin. 

După administrarea acestuia, fetița a fost transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul de copii „Louis Țurcanu“, din Timișoara.

Duminică, salvamontiștii gorjeni au fost solicitați să intervină pentru a doua oară în Masivul Godeanu. Prima intervenție a avut loc în Valea lui Iovan, unde doi turiști, un bărbat și o femeie, au avut nevoie de ajutor în urma unor răni suferite. Salvatorii au intervenit pentru a-i salva și a aduce în siguranță la locul de evacuare. Pentru a facilita evacuarea celor doi turiști răniți, a fost necesară implicarea unui elicopter SMURD.

sursa: jurnal de caras severin

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze