Connect with us

Politică

MARIUS SCRECIU ȘI ALADIN GEORGESCU, VALIDAȚI PENTRU O NOUĂ CANDIDATURĂ DIN PARTEA PSD

În urma deciziei Consiliului Politic Național al PSD, actualul președintele al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost validat pentru o nouă candidatură, la alegerile locale din 9 iunie, din partea PSD. Aflat la conducerea județului Mehedinți, încă din anul 2014, acesta a reușit să obțină, consecutiv, două mandate, din partea formațiunii social democrate.

Prin prisma celor două funcții, președinte CJ, respectiv președinte PSD Mehedinți, Aladin Georgescu a reușit să dezvolte județul Mehedinți, împreună cu echipa sa. Și cum lucrurile bune trebuie continuate, acesta este desemnat candiatul PSD pentru o nouă funcție de președinte al Consiliului Județean Mehedinți. În acest moment, Aladin Georgescu nu are un contracandidat pe scena politică care să-i pericliteze poziția. Cu deprinderi de politician, abilități administrative, dar și o echipă închegată alături, acesta a reușit performanța de a câștiga alegerile în județul Mehedinți în 2016 și 2020.

Aladin Georgescu a transmis mehedințenilor un mesaj, după validarea din CPN.

Dragi mehedințeni, am primit cu onoare încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și mi-am dedicat toată experiența, eforturile și timpul pentru a face din județul nostru, unul în care calitatea vieții să fie mai bună de la un an la altul!Astăzi, vă anunț că am fost validat de Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat pentru a candida pentru un nou mandat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și le mulțumesc președintelui PSD, Marcel Ciolacu, secretarului general, Paul Stănescu și întregii conduceri a PSD, pentru încredere!Intru în această competiție alături de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, de asemenea, validat astăzi pentru o nouă candidatură.Sunt ani buni de când facem echipă la cele mai importante funcții administrative din județul Mehedinți și vă asigur, că atât eu, cât și primarul Marius Screciu, ne-am concentrat eforturile și munca pentru a implementa proiecte care să facă bine județului și municipiului reședință de județ!Îl felicit pe Marius pentru validarea din CPN și îi urez mult succes! Mulțumesc, de asemenea, colegilor primari și membri ai Consiliului Politic Județean pentru votul de încredere dat!Cu toții formăm o echipă puternică și am dovedit, de-a lungul timpului, că punem oamenii și nevoile lor, pe primul loc!.”

Tot în cadrul Consiliului Politic Național a fost validat, pentru o nouă candidatură, actualul primar al municipiului, Marius Screciu. Cu o experiență de două mandate din partea PSD, Marius Screciu a reușit să facă din Drobeta-Turnu Severin un oraș frumos, prosper, printr-o serie de proiecte desfășurate pe toate zonele orașului și pe toate palierele.

În calitatea sa de președinte executiv al PSD Mehedinți, Screciu a contribuit, în mare parte, la rezultatele de după fiecare scrutin electoral. Iubit de severineni, acesta se pregătește să vină din nou, pe 9 iunie, în postura de candidat de primar.

Fiecare dintre cei doi candidați din fruntea PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, respectiv Marius Screciu, au în spate experiență politică și administrativă, o echipă pregătită, dar mai ales, cetățenii, cu votul cărora, ne reprezintă în administrația locală și județeană.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze