Niciun comentariu

EXPOZIȚIE CULINARĂ DE EXCEPȚIE, ORGANIZATĂ DE PENSIONARELE PSD DROBETA-TURNU SEVERIN

Eveniment plin de aromă și tradiție, în rândul pensionarelor PSD din Drobeta-Turnu Severin! Doamnele și-au demonstrat încă o dată, măiestria în arta culinară, organizând cu succes o nouă expoziție de produse de casă.

Bunicuțele noastre își expun toată măestria lor și ne aduc în fiecare toamnă, preparate tradiționale. Tot ce se vede aici pe masă este preparat în casă. Mă bucur din suflet și le mulțumesc pentru efort. Această expoziție a căpătat deja tradiție și este o ocazie bună și pentru noi, să ne întâlnim și să ne bucurăm de câteva momente împreună,” a transmis Ecaterina Motorga, președinte OPSD Drobeta-Turnu Severin

La Clubul Pensionarilor PSD, mâinile dibace ale bunicilor au pregătit delicii tradiționale precum zacuscă, dulcețuri și prăjituri. Expoziția le-a oferit participanților o incursiune în gusturile autentice ale bucătăriei locale. Printre aceștia s-a numărat și Marius Screciu, președintele PSD Drobeta-Turnu Severin, care și-a exprimat aprecierea  pentru efortul și devotamentul pensionarelor. 

O inițiativă excelentă, pe care o apreciez și la care particip de ani buni, cu mare drag. Îi felicit, le doresc multă sănătate și să ne revedem cu bine și anul viitor,” a declarat Marius Screciu, președinte PSD Drobeta-Turnu Severin

Această expoziție a devenit deja o tradiție a comunității locale, aducând împreună pasionați de gastronomie și admiratori ai meșteșugurilor culinare. Un eveniment care, pe lângă deliciile pregătite cu dragoste, a creat și momente de bucurie și camaraderie.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: drobeta turnu severin, expozitie culinara, opsd drobeta turnu severin, psd, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed