Connect with us

Administrație

ÎNCEP LUCRĂRILE PE DRUMUL JUDEȚEAN DĂNCEU – JIANA – SCĂPĂU

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare/modernizare pe DJ 564, de-a lungul localităților Danceu (km.12 +747) – Jiana – Scăpău (intersectie cu DJ 562, km.25+720, lucrări realizate de Consiliul Județean Mehedinți, cu Fonduri Europene accesate în cadrul Programului Regional 2021-2027.

Lungimea totală a tronsonului ce va intra în lucru este de 13 km, valoarea investiției fiind de 28 121 679 lei.

Aladin Georgescu- președintele Consiliului Județean Mehedinți

Am speranța că va fi un drum bun, așa cum sunt si celelalte modernizare de Consiliul Județean în ultimii ani.Perioada de execuție este de 24 de luni, dar constructorul poate finaliza lucrările într-un termen mult mai scurt.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lângă modernizarea drumului, se vor face legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți și trotuare în interiorul localităților, se vor construi 7 podețe noi și se vor reabilita alte 4, se va monta parapet pe o distanță de 4 km și se vor realiza rigole.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze