Connect with us

Administrație

20 MARTIE- ULTIMA ZI DE FURNIZARE A AGENTULUI TERMIC PE ACEST SEZON

Până la 20 martie vor mai primi căldură  severinenii racordați la rețeaua de agent termic a Severinului. După această dată va urma procedura de oprire controlată a instalațiilor de producere energie termică. Anunțul a fost făcut de către Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică al municipiului Drobeta-Turnu Severin. Inițial se discutase despre oprirea agentuui termic la data de 15 martie, însă cum temperaturile au fost scăzute s-a decis prelungirea furnizării agentului termic până la data de 20 martie. 

Data de 20.03.2023 va fi ultima zi de furnizare a agentului termic din sezonul energetic 2022-2023 urmată de procedura de oprire controlată a instalațiilor de producere energie termică întrucât ne aflăm în imposibilitatea financiară de achiziționare a combustibilului necesar continuării activității, fapt datorat atât gradului scăzut de încasare a datoriilor pe care populația Ie înregistrează către subscrisul serviciu, cât și al gradului de îndatorare al SPAET față de furnizorii de energie electrică și păcură”, a transmis SPAET.

Cele mai mari datorii către SPAET le înregistrează în continuare, asociațiile de proprietari. În total SPAET are de recuperat de la asociațiile de proprietari și de la ceilalți consumatori datornici, suma de aproximativ 19 milioane de lei. Datoriile către SPAET cresc în fiecare an. Anul trecut acestea se ridicau la suma de 13 milioane de lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze