Connect with us

Administrație

SEDIUL POLIȚIEI DIN DROBETA-TURNU SEVERIN INTRĂ ÎN REABILITARE

Se fac primii pași în ceea ce privește reabilitarea sediului Poliției din Drobeta-Turnu Severin. Astăzi s-a semnat contractul la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți. Acesta prevede proiectarea și execuția de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție ”Reabilitarea și modernizarea sediului Poliției municipului Drobeta-Turnu Severin”, beneficiarul fiind instituția de ordine, ce are ca lideri de parteneriat Ministerul Afacerilor Interne și Consiliul Județean Mehedinți.

” Câștigătoarea licitației și semnatara contractului în calitate de Antreprenor este Asocierea de firme S.C. CONCELEX S.R.L. și S.C.QUADRATUM ARHITECTURE S.R.L. Contractul face parte din Proiectul depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării, Operațiunea Renovare energetică a clădirilor publice – Autorități centrale, cu titlul de apel: PNRR/2022/C5/2/B2.1/1, runda 2. Valoarea contractului semnat astăzi este de 12.687.648,14 lei, la care se adaugă taxa pe valoare adăugată în sumă de 2.410.653,15 lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni de la semnarea contractului. Valoarea proiectului suportată de către MDLPA este de aproximativ 10.000.000 lei, constituind cheltuială eligibilă”, comunică IPJ Mehedinți.

La finalul contractului sediul din bdul. Carol I, nr. 75, ce aparține Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți va fi o clădire modernă, inteligentă și verde, îndeplinind normele europene de reducere a emisiilor de carbon și de reducere a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire cu peste 70% față de emisiile și de consumul actual.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze