Connect with us

Administrație

COMUNA CIREȘU DIN MEHEDINȚI, FONDURI DE 5 MILIOANE DE LEI PENTRU REABILITARE DRUMURI COMUNALE

Infrastructura județului Mehedinţi este într-o continuă modernizare, o mare parte din lucrări fiind deja realizate. Zona rurală reprezintă o prioritate pentru administrațiile locale, dar și pentru administrația județului. Un contract de finanțare pentru reabilitarea drumurilor comunale din Cireșu a fost semnat, de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și primarul acesteia.

Primarul comunei Cireșu, Doru Țârlui, a semnat un contract de finanțare în valoare de 5 milioane lei, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”pentru implementarea obiectivului de investiții “Reabilitare drumuri din domeniul public, comuna Cireșu”. În cadrul proiectului se vor reabilita 4 kilometri de drumuri locale din satele comunei Cireșu.Valoarea totală a proiectului este de 5 286 446 lei, 286 446 lei fiind contribuția UAT Cireșu”, transmite președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Programul Național „Anghel Saligny” a atras multe fonduri pentru dezvoltarea județului nostru. Cu acești 5 milioane de lei, în comuna de munte Cireșu, drumurile vor fi și ele reabilitate și modernizate, oferind locuitorilor condiții normale de a circula, pe drumurile publice.

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze