Niciun comentariu

PETRECERA TURIȘTILOR ȘI PACIENȚILOR DE LA BALA

Au venit să se trateze, însă, după ce au beneficiat de tratament și proceduri medicale, turiștii, care au trecut pragul hotelului Ceres, din stațiunea balneară Bala, s-au bucurat și de o seară festivă, prin care a fost încheiată o serie de tratament. Turiștii veniți în stațiunea mehedințeană și pacienții au avut parte de distracție și voie bună, la seara festivă, organizată pentru cea de-a XI-a serie de tratament.

„Suntem la sfârșitul seriei a XI-a de tratament balnear. Turșitii și pacienții sosiți la noi în hotel beneficiază de o seară festivă – o petrecere în toată regula, cu muzică, meniu festiv. Ne bucurăm că cei, care ne trec pragul se simt bine, iar la finalul tratamentului, se pot distra. Începând cu data de 25, va avea loc intrarea în seria următoare de tratament.”, declară directorul Hotelului Ceres din stațiunea Bala, Dragoș Năstasie.

Printre pacienții veniți pentru tratament, l-am întâlnit și pe primarul comunei Burila Mare, care ne spune că procedurile de tratament au făcut adevărate minuni, iar după tratament, o seară festivă a completat tabloul unui sejur reușit.

„Mă aflu aici de șapte zile. Nu am crezut că, în această stațiune, mă pot simți atât de bine – de la procedurile de tratament, la cazare, mâncare și personalul de aici. Am observat că mulți dintre cei care au venit aici la tratament, mai ieri, mergeau în baston, iar procedurile au făcut, într-adevăr, minuni, căci – uitați – acum, jucăm cu toții la petrecere. De când am venit aici, mă simt altfel – aveam probleme cu piciorul, iar acum, mă simt foarte bine. Plec cu o impresie foarte plăcută de aici – domnul director este foarte cumsecade, are grijă de noi. La petrecere, mă simt forate bine – am jucat alături de ceilalți turiști.”, ne spune Jenică Cicic, primarul din Burila Mare, aflat la tratament balnear pentru prima dată.

Turiștii au avut parte de muzică de petrecere, în regim live, distracție și voie bună – totul: pentru a încheia cum se cuvine sejurul din stațiunea mehedințeană, iar dovada că turiștii se simt bine aici este dată de faptul că mulți dintre ei revin de fiecare dată pentru a se trata, a se bucura de aer curat și proceduri. Mai mult decât atât: îmbunătățirile din ultima vreme din hotel și din baza de tratament sunt alte motive care îi fac să revină în județul nostru.

„Mă simt foarte bine. a fost frumos. Noi venim aici de mulți ani. Petrecerea e binevenită și ne putem lua rămas-bun unii de la alții. Noi revenim de fiecare dată pentru că ne simțim bine după tratamente și suntem bine tratați de către personal.”, ne spune una dintre pacientele sosite în stațiune.

„Nu este prima dată când vin. Am avut parte de un sejur foarte frumos. Sunt mulțumit de tot ce am avut parte până acum – proceduri, cazare, mâncare și, acum, este un moment important pentru noi, cei care suntem aici, iar domnul director a organizat această petrecere în cinstea noastră. E foarte frumos, îi mulțumim domnului director pentru tot! Îi mulțumim pentru tot! Ne simțim foarte bine.”, spune un alt pacient care frecventează stațiunea, datorită serviciilor bune de care are parte de fiecare dată.

„Eu vin aici de când aveam 30 de ani, de pe vremea lui Ceaușescu. În ultima vreme, de când a venit director domnul Năstasie, lucrurile s-au îmbunătățit mult aici, s-au făcut multe modificări bune pentru pacienți: mâncarea este excepțională, tratamentul este foarte bun, iar acum, avem parte și de o petrecere. Îi mulțumim foarte mult domnului director pentru această petrecere!”, povestește alt pacient mulțumit de serviciile de care a beneficiat pe parcursul sejurului.

Sunt disponibile următoarele tratamente: băi la cadă cu ape minerale; băi cu ape minerale în bazin; băi galvanice; împachetari cu namol si cu parafina; aerosoli; curenți diadinamici, ultrasunet, unde scurte, curenți Tens, curenți interferențiali; solux; laserterapie; masaj terapeutic; kinetoterapie.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: bala mehedinti, dragos nastasie, Hotel Ceres Bala

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed