Connect with us

Administrație

LOCUITORII COMUNEI BUTOIEȘTI, LĂSAȚI FĂRĂ APĂ, DIN INDOLENȚA PRIMARULUI PNL, VALENTIN SĂLCEANU

În comuna Butoiești, județul Mehedinți, oamenii se confruntă cu o situație fără precedent. Le-a fost sistată furnizarea apei la robinet, pe motiv că, Serviciul Public de Alimentare cu Apă și Canalizare, aflat în subordinea Consiliului Local Butoiești, are o datorie către CEZ, pe care nu o poate plăti. Pe cale de consecință, furnizorul de energie electrică, a întrerupt alimentarea. Cei care au de suferit, din cauza acestor nereguli în lanț, sunt locuitorii comunei.

Deși s-au făcut numeroase demersuri de către administratorul Serviciului Public de Alimentare cu Apă și Canalizare, Victor Achim, către factorii decisivi ai primăriei, Consiliul Local, respectiv primar, demersurile au fost zadarnice. Acestora pare să nu le pese că au lăsat o întreagă comunitate fără apă potabilă, refuzând în mod repetat să acorde un împrumut Serviciului, pentru a stinge datoria acumulată.

Am făcut nenumărate sesizări și adrese către primăria Butoiești, să ne ajute cu un împrumut pentru a achita datoria la CEZ. Această datorie s-a acumulat, în urma unor facilități gândite de primarul Valentin Sălceanu, în campania electorală, prin care a stabilit un preț al apei furnizate destul de mic, sub prețurile reale. Astfel, costurile de furnizare nu acopereau obligațiile contractuale, prin încasările de la populație. Am ajuns în situația dificilă de a sista furnizarea apei, doar din ambițiile unui primar, care dorește să își impună apropiații la conducerea Serviciului pe care îl conduc” , a declarat Victor Achim, administratorul Serviciului de Alimentare cu Apă și Canalizare Butoiești.

Atitudinea de nepăsare a primarului Valentin Sălceanu, face mari deservicii locuitorilor comunei Butoiești. Le-a promis apă ieftină, însă, la robinete, nu mai curge nimic. Ambițiile personale, proasta manageriere a lucrurilor, o suportă populația, fără a avea vreo vină în acest context.

Sursa foto: facebook Valentin Salceanu

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze