Connect with us

Administrație

INVESTIȚII DE PESTE 6,5 MILIOANE DE LEI PENTRU COMUNA STÂNGĂCEAUA

Comuna Stângăceaua face pași importanți în direcția dezvoltării infrastructurii și îmbunătățirii condițiilor de viață ale locuitorilor săi, odată cu semnarea unui contract de finanțare în cadrul Programului Național “Anghel Saligny”.

Primarul comunei Stângăceaua, Vasile Buzatu, a semnat contractul de finanțare în cadrul Programului Național “Anghel Saligny” pentru realizarea sistemului de alimentare cu apă în satul Târsa. Valoarea investiției este de 2.680.998 lei, din care 140 000 lei este contribuția bugetului local. Îl felicit pe primarul Vasile Buzatu pentru aceste contracte și îi doresc mult succes în implementarea investițiilor!”A transmis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Pe lângă proiectul de alimentare cu apă, comuna Stângăceaua va beneficia și de modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltarea drumului comunal 74, în satul Breznicioara. Acest proiect este deja în faza de execuție și vine ca un sprijin important pentru comunitatea locală.

Ambele investiții sunt posibile datorită fondurilor guvernamentale, fiind accesate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la peste 6,5 milioane lei. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze