Niciun comentariu

SUMĂ RECORD PLĂTITĂ DE UN SEVERINEAN PENTRU UN LOC DE PARCARE DE REȘEDINȚĂ

Un severinean a plătit 15.000 de lei, circa 3000 de euro, pentru închirierea unui loc de parcare de reședință. Aceasta este cea mai mare sumă plătită de când se organizează licitații pentru atribuirea locurilor de parcare în Drobeta-Turnu Severin.

Severineanul a scos din buzunar suma impresionantă, pentru un loc de parcare în cartierul Crihala. Potrivit reprezentanților primăriei, cetățeanul a avut posibilitatea să aleagă din mai multe locuri libere, cu taxă de 150 de lei pe an, însă el nu a dorit să renunțe la acel loc de parcare și a licitat până când a ajuns la 15.000 de lei. Dacă va dori să păstreze locul de parcare și anul viitor, omul va trebui să plătească, potrivit regulamentului, tot suma de 15.000 de lei. Abia peste doi ani, taxa pentru locul de parcare va reveni la 150 de lei pe an. 

Precizăm faptul că cea mai mare sumă cu care s-a câștigat până acum un loc de parcare prin procedura de licitație publică este de 15.000 de lei. Suma cuprinde taxa de parcare anuală. Locul de parcare este situat în Crihala Nord în parcarea cu numărul 163”, a transmis Aurel Vlăduț, șeful Serviciului de Comunicare al Primăriei Drobeta-Turnu Severin

Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin a creat până acum circa 8000 de locuri de parcare de reședință, pe care le atribuie în baza unor regulamente proprii.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: drobeta turnu severin, loc de parcare, restartnews, suma record

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed