Connect with us

Restart News

CONSULTAȚII OPTOMETRICE GRATUITE, MONTAJ ȘI REPARAȚII OCHELARI,  LA ELIXIR MEDICAL OPTIC

Elixir Medical Optic vă oferă consultații optometrice gratuite, prin care se determină corecţia de vedere necesară. La Elixir Medical Optic temeinicele cunoștințe în domeniu sunt combinate cu aparatură modernă, în vederea întreținerii și protecției ochilor. Astfel, se execută în detaliu prescripția, oferind ochelari de înaltă precizie și calitate.

Afecțiunile ochilor, din ce în ce mai frecvente, influențează nu doar percepția asupra lucrurilor, ci și calitatea vieții.

Specialiști în acest domeniu vă vor ajuta cu soluții eficiente și consultații optometrice, precum și consiliere în alegerea soluției ideale atât din punct de vedere profesional cât și estetic. Elixir Medical Optic: Consultații Optometrice gratuite, reparații ochelari gratuite, montaj gratuit, tonometrie.

Programul este de luni până miercuri între orele 10.00-14.00, iar joi și vineri între orele 15.00-19.00, pentru informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon 0772 082 475, sau 0754 402 519. De asemenea, puteți accesa: https://elixirmedical.ro/, ori puteți solicita informații personal, la sediul din str. Bld. Ion C. Brătianu, Nr. 3, Drobeta-Turnu Severin

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze