Connect with us

Administrație

DRAGOȘ NĂSTASIE: SĂ ÎI CINSTIM PE BĂTRÂNI, CĂCI ȘI NOI VOM FI AȘA

De Ziua Internațională a Persoanelor Vărstnice, directorul Complexului Balnear Bala, Dragoș Năstasie, le-a transmis acestora un mesaj, în semn de prețuire.

În această zi de sărbătoare, am deosebita bucurie sufletească şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor nostri, de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de respect și preţuire. Cu ocazia zilei internaționale a persoanelor vârstnice vă urez un călduros La Mulți Ani”, a transmis directorul de la Bala.

Complexul Balnear Bala este una dintre locațiile de tratament preferate de pensionarii din toate colțurile țării. Serviciile din ultimii ani, dar și caldura cu care sunt primiți aici, îi fac să revină an de an.

Având în vedere că la hotelul Ceres și în baza de tratament a complexului balnear oferim servicii în special pensionarilor și persoanelor vârstnice , vreau să îi asigur de tot respectul și aprecierea mea și sunt în permanență preocupat pentru creșterea calității serviciilor oferite , pentru ca pensionarii să beneficieze de cele mai bune condiții în complexul pe care îl manageriez „, a mai transmis Dragoș Năstasie pentru publicația noastră .

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze