Niciun comentariu

Ionuț Lepădatu , cel mai puternic pompier al Mehedințiului

Pompierii mehedințeni, plt. maj. Ionuț Lepădatu, plt. adj. Ovidiu Șipanu și plt. Marius Deliu au participat la etapa națională a concursului “Cel mai puternic pompier” care s-a desfășurat, în perioada 22-23 iunie, în municipiul Brașov.

Competiția sportivă a reunit peste 100 de salvatori din toată țara, care s-au întrecut pe parcursul a patru probe, demonstrând că pot face față oricărei provocări. Pompierii și-au testat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Plt. maj. Ionuț Lepădatu a reușit din nou o performanță, clasându-se în primele 10 locuri. Probele au fost adaptate după cele ale concursurilor sportive internaționale ale pompierilor, organizate la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor.

Pompierii mehedințeni s-au făcut remarcați și de această dată, prin prestațiile lor. Salvatorii își împart viața între meseria de pompier și pregătirea sportivă intensă, cu dăruire și multă muncă, și dau dovadă de rezultate excelente la intervențiile solicitante, dar și în competiții.

Foto: ISU Mehedinți

S-ar putea să îți placă și:

Tags: cel mai puternic pompier, ionut lepadatu, isu mehedinti, marius deliu, ovidiu sipanu

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed