Connect with us

Administrație

NOU CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT PE PNI “ANGHEL SALIGNY” PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea drumului Stăncești-Stângăceaua.

Este vorba despre un drum preluat de Consiliul Județean Mehedinți de la autoritățile locale, care nu a fost niciodată asfaltat și va fi modernizat acum, după ce proiectul  a primit finanțare în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Pentru proiectul de modernizare a DC 76, pe tronsonul DC 74 –  Stăncești, sat aparținător orașului Strehaia, au fost realizate deja, procedurile de licitație pentru serviciile de proiectare și execuție. Lungimea drumului este de 3,818 km. Valoarea contractului de finanțare este de 7.208.152,12 lei, Consiliul Județean Mehedinți asumându-și o contribuție de 1.387.606,15 lei. Pe lângă modernizarea drumului care a fost întreținut de Consiliul Județean în ultimii doi ani, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor, podețe transversale, legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți, parapet de protecție și lucrări privind siguranța circulației.” Transmite Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Tot astăzi, primarul comunei Tâmna, Dumitru Șerban, a semnat contractul de finanțare pentru o investiție foarte importantă, “Sistem de alimentare cu apă în satul Boceni, comuna Tâmna”, cu o valoare de 2.468.042,63 lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze