Connect with us

Administrație

Hotelul Ceres din stațiunea Bala, în preferințele turiștilor din toată țara

Zilele acestea începe seria a 14-a de tratament balnear cu bilete prin casele județene de pensii. Zilele de intrare în sejurul de 16 zile de tratament,cazare și masă pensiune completă , pentru seria a 14 -a sunt : 27,28,29 și 30 septembrie 2023 .

Directorul Dragoș Năstasie , al sucursalei Bala a Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă a transmis că, până în prezent, au fost valorificate la casele județene de pensii un număr de 175 de bilete din cele 206 disponibile , dar crede că în următoarele 2 zile se vor mai vinde bilete și astfel se va ajunge la un grad de ocupare de minim 90% din capacitatea totală prin biletele caselor județene se pensii , iar împreună cu pachetele turistice vândute și rezervate prin recepția hotelului , speră să atingă un grad de ocupare în procent de 100% . Datorită creșterii calității serviciilor de tratament , cazare și masă din ultimii doi ani , hotelul Ceres din stațiunea mehedințeană balneo-climaterică Bala a devenit preferata pensionarilor, în special din județele Mehedinți, Gorj și Dolj , fiind principalul furnizor de servicii în recuperare la și tratarea afecțiunilor reumatismale , nămolul sapropelic și apele minerale slab sulfuroase având principalii factori terapeutici.

Directorul Dragoș Năstasie spune că în această perioadă, hotelul pe care îl manageriază, are turiști din județe precum Constanța , Brașov , Olt , Călărași , Hunedoara, Timiș , Caraș-Severin , Prahova, Vâlcea, Brăila, Galați , Argeș , București , Teleorman , Dolj , Gorj și Mehedinti.

Pe lângă procedurile de băi cu ape minerale și împachetările cu nămol , în baza de tratament a hotelului Ceres din stațiunea Bala , pensionarii și turiștii, mai pot beneficia de proceduri de electroterapie , unde scurte , curenți diadinamici , curenți tens , laserterapie , ultrasunet , curenți interferențiali ,împachetări cu parafină , solux , băi galvanice , aerosoli , masaj terapeutic și kinetoterapie.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze