Connect with us

Administrație

DISTRACȚIE ȘI RELAXARE ÎN ACEST WEEKEND, LA EVENIMENTUL GEOPARK MEHEDINȚI ADVENTURE

Sfârșitul acestei săptămâni a fost plin de distracție, relaxare, dar și aventură pentru toți cei care au ales să participe la evenimentul organizat de Direcția Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți, în comuna Cireșu.

De vineri până duminică, organizatori evenimentului au pregătit o serie de surprize competitive pentru cei prezenți :Concurs de alergare montană, Cursa family, Concurs MTB, Parc de aventură pentru copii – TIROLIANĂ,  Panou de cățărat, Activități speologice în Peșterile Topolnița și Epuran – plimbări cu caiacele.

Momentele de relaxare și distracție nu au lipsit din superbul peisaj: Proiecții video, Spectacol culinar, dar și un superb foc de tabără, cu muzică live. La final s-a încins un party de zile mari.

” Felicitări tuturor participanților și organizatorilor, voluntarilor, echipei Direcției Administrarea Geoparcului Platoul Mehedinți și directorului Cenușe Claudiu, pentru organizarea evenimentului!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Evenimentul a fost o adevărată reușită, prin prisma prezenței numeroase a vizitatorilor, dar și  prin atmosfera superbă din acest weekend.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze