Connect with us

Administrație

BLOC ANL VANDALIZAT

 În timp ce așteaptă de mai bine de zece ani să fie finalizat și dat în folosință, un bloc de locuințe ANL cu nu mai puțin 52 de apartamente a fost pur și simplu vandalizat de oameni certați cu legea. Imobilul a fost construit în proporție de 90 %, dar un litigiu intervenit între constructor și reprezentanții Agenției Naționale de Locuințe a făcut ca imobilul să nu mai fie terminat nici astăzi. 

Reprezentanții Primăriei spun că imobilul a rămas în părăsire în urma unor neînțelegeri juridice între ANL și constructor. Acesta din urmă a dat faliment și nu a mai finalizat imobilul, însă nici reprezentanții ANL nu au avut grijă să-l conserve. De un an, Primăria a dat în judecată ANL, sperând să rezolve situația juridică a imobilului, însă procesul continuă.

Am încercat pe cale amiabilă să căutăm o soluție cu ANL. Nu ne-am înțeles cu ei, noi considerăm că ei trebuie să continue lucrările și să ni-l predea în bună folosință. Nu au predat blocul, nu au încheiat lucrările  și nu au asigurat nici baza acestui bloc, ca atare în anul 2022 i-am acționat în judecată.” A declarat Marius Screciu – primarul orașului

 Blocuri ANL construite și care nu au mai fost date în folosință sunt și în orașul Baia de Aramă, dar și în comuna Vânjuleț din Mehedinți, așa că după ce au fost făcute investiții de milioane de lei, din banii statului, acesta au rămas în paragină și se degradează.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze