Connect with us

Administrație

SPITALUL JUDEȚEAN, MAI APROAPE DE O UNITATE MODERNĂ

La sfârșitul lunii iulie va fi dat în folosință Corpul C al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, după ce lucrările care se realizează în cadrul proiectului de modernizare implementat de Consiliul Județean Mehedinți vor fi finalizate.

Acesta este cel mai important proiect pe care Consiliul Județean Mehedinți îl implementează, dar și cel mai dificil. Este mult mai simplu să construiești un spital decât să reabilitezi unul și să asiguri, în același timp, și actul medical! Cu înțelegere, colaborare, implicare și muncă, se poate realiza și vom dovedi acest lucru! Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiectul “Modernizare / recompartimentare spații interioare și eficientizare energetică a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În corpul C, s-a realizat recompartimentarea, s-au refăcut tencuielile, s-au refăcut instalațiile electrice, sanitare, s-au montat rampele medicale, iar pe parcursul următoarelor săptămâni se vor utila grupurile sanitare, se vor face instalațiile de ventilație și tot ceea ce este necesar pentru ca la sfârșitul lunii iulie, toate saloanele, de la parter până la etajul 5, inclusiv, să fie date în folosință.

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. Elena Sbenghea

    8 iunie 2023 at 8:16

    Super! Bravo dar sa nu uitati si sa continuati! Nu va opriti aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze