Connect with us

Administrație

GUVERNUL A ALOCAT BANI PENTRU ÎNCĂLZIREA MUNICIPIULUI DROBETA- TURNU SEVERIN

Primarul municipiului Drobeta- Turnu Severin, Marius Screciu, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți și prefectul județului au înaintat o solicitare către Guvern, pentru a primi bani de căldură. În ședința de astăzi a fost alocată suma de 15 000 000 lei pentru încălzirea pe perioada sezonului rece.

” Astăzi, împreună cu prefectul Alin Isuf, am semnat nota de fundamentare pentru proiectul Hotărârii de Guvern ce va fi promovat în vederea alocării sumei de 15 000 000 lei pentru cheltuielile cu încălzirea locuințelor din sistemul centralizat al municipiului Drobeta Turnu Severin.Suma va fi alocată de Guvernul României condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu, din fondul de rezervă bugetară pentru anul 2023 și va asigura continuitatea Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică, la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin.Documentele au fost trimise deja la Guvern și vor intra în viitoarea ședință, astfel încât banii să fie alocați în scurt timp.Îi mulțumesc prim-ministrului Marcel Ciolacu pentru că a răspuns solicitării noastre și sprijină municipiul Drobeta Turnu Severin!”, a transmis președintele CJ, Aladin Georgescu, în urmă cu două zile.

Din fericire, s-a găsit o soluție și în această iarnă pentru ca cetățenii orașului să beneficieze de confort termic în locuințe, dar și alte instituții racordate la sistemul centralizat.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze