Connect with us

Administrație

INVESTIȚII ÎN SISTEMUL DE ALIMENTARE CU APĂ DIN COMUNA IZVORU BÂRZII

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, senatorul Liviu Mazilu, secretarul de stat Bogdan Simcea și directorul SECOM, Adrian Turbat au mers în comuna Izvorul Bârzii, acolo unde se implementează proiecte importante pentru oamenii din toate satele.

Pe de o parte, se reabilitează și se modernizează sistemul de alimentare cu apă în satele Halânga, Balotești, Răscolești, Schinteiești și Izvoru Bârzii, iar pe de altă parte, se introduce sistemul de canalizare la blocurile și Liceul Tehnologic din Halânga.

Investiția este finanțată cu fonduri europene și este realizată de operatorul județean de apă și canalizare, SECOM, în parteneriat cu Primăria Izvoru Bârzii și Consiliul Județean Mehedinți.

Îl felicit pe primarul Horia Balica pentru aceste investiții necesare comunității și îi doresc mult succes în implementare! La Izvoru Bârzii vine o perioadă foarte încărcată în lucrări de infrastructură, dar la finalul lor, oamenii vor avea condiții mult mai bune de trai. Încep lucrările pentru asfaltarea a 8,8 km drumuri locale. Este vorba despre asfaltarea ulițelor în Halânga, Puținei, Schinteiești, Balotești și Izvoru Bârzii și 2 drumuri comunale DC 9 și DC 23, între satele  Balotești și Pârlagele (Balotești) și Puținei, între DN 67 și Cerneți (Șimian) – parțial. Obiectivul este finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”. Investim pentru oameni!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze