Connect with us

Administrație

ALADIN GEORGESCU, PREZENT LA ADUNAREA GENERALĂ A UNIUNII NAȚIONALE A CONSILIILOR JUDEȚENE DIN ROMÂNIA 

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la întrunirea Consiliului Director și  Adunarea generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România care s-au desfășurat pe parcursul zilelor de marți și miercuri în Capitală și au deschis dezbateri utile și edificatoare pentru președinții consiliilor județene prezenți.

Am participat cu interes, alături de colegii mei, la cele două întruniri în care au fost analizate principalele probleme cu care se confruntă consiliile județene, dar și aspecte cu privire la descentralizarea activităților de tineret, sport și educație, în sensul în care consiliile județene vor prelua aceste structuri, atât în ceea ce privește activitatea și personalul, cât și patrimoniul.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În deschiderea lucrărilor Adunării Generale, prim-ministrul Marcel Ciolacu și secretarul general al PSD, Paul Stănescu, au fost prezenți, în calitate de invitați.

De asemenea, la eveniment au participat Marian Neacșu, viceprim-ministrul Guvernul României, Adrian – Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, precum și Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse Ligia Deca, ministrul Educației și președintele Agenției Naționale pentru Sport, doamna Elisabeta Lipă.

Colaborarea între autoritățile locale și centrale este esențială atât pentru realizarea reformelor necesare, cât și pentru implementarea de investiții într-un mod coerent și eficient la nivel județean, iar Guvernul condus de prim-ministrul Marcel Ciolacu are o preocupare deosebită pentru unitate și parteneriat cu autoritățile județene.”, a mai spus președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze