CONSTANTIN TRUȘCĂ: ȘIMIANUL VA AVEA CENTURĂ OCOLITOARE

O veste îmbucurătoare pentru șoferi, dar și pentru locuitorii Șimianului. Primarul, Constantin Trușcă, anunță investiții în infrastructura rutieră, prin construirea unei centuri ocolitoare a comunei. Pe lângă fluidizarea traficului pe o mare parte a zonei, un alt beneficiu este și acela de a descongestiona traficul din comuna Șimian, o comună intens tranzitată.

” Șimianul va avea centură ocolitoare! Am semnat acordul de parteneriat cu Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea realizării centurii ocolitoare a Comunei Șimian. Șoseaua de centură va începe de pe Calea Hinovei și va ocoli Simianul și Cernețiul și va prelua traficul dinspre Calafat – DN 56, Craiova -E 70 cu ieșire înspre Tg Jiu- DN 67 și în drumul de mare viteză Filiași-Drobeta Turnu Severin.Banii vin din fonduri europene, prin PNRR.Acordul de parteneriat semnat este parte integranta a contractului de finanțare”, declară primarul Șimianului, Constantin Trușcă.

Tot la capitolul investiții majore intră și reabilitarea obiectivului „Cula lui Nistor”.

” Am semnat și contractul de finanțare pentru reabilitarea Culei lui Nistor, un alt proiect de suflet al meu și un obiectiv care poate deveni extrem de important pentru turismul din județul Mehedinți”, a conchis primarul mehedințean.

Cel mai probabil, cele două proiecte vor fi implementate destul de repede, dacă ne raportăm la modul alert în care s-au realizat până în prezent investițiile în Comuna Șimian.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Centura ocolitoare șimian, constantin trusca, Primar Șimian, restartnews, simian mehedinti

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed