Connect with us

Administrație

PE  15 NOIEMBRIE ÎNCEPE FURNIZAREA AGENTULUI TERMIC ÎN SEVERIN

Reprezentanții SPAET anunță că, începând de la mijlocul acestei luni, va începe furnizarea căldurii în casele severinenilor. Pentru a trece cu bine sezonul rece 2023 – 2024, autoritățile estimează că este necesară suma de 50.000.000 lei, bani care, în acest moment, nu există, în totalitate în conturile administrației locale.

„Prin prezenta, vă facem cunoscut faptul că, în data de 15.11.2023, va fi pornită centrala termică Halânga în vederea furnizării agentului termic către consumatorii din Drobeta-Turnu Severin.”, transmit reprezentanții SPAET.

Între timp, sunt asociații de proprietari care înregistrează datorii colosale și unde energia termică nu va fi furnizată. Cetățenii plătesc aproximativ 500 de lei, preț care este subvenționat de primărie. În acest moment, sunt racordați la sistemul centralizat 24.000 de consumatori din oraș (23.000 de apartamente, din totalul de 36.000, 12 școli gimnaziale, 7 licee, 2 spitale și toate instituțiile publice).

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze