Connect with us

Regiunea Sud-Vest

BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, CONDUCEA UN AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT, CU NUMERE FALSE

Un  șofer de 33 de ani, cercetat pentru patru fapte comise: conducerea unui autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere, cu numere false de înmatriculare şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost reperat de polițiști, în trafic, care, au constatat că, bărbatul, comisese mai multe infracțiuni.

”În seara zilei de 28 iunie a.c., orele 22:10, polițiști din cadrul Secţiei nr.6 Politie Rurală Giubega au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iancu Jianu, din comuna Giubega. La controlul efectuat asupra autoturismului s-a stabilit că acesta nu este înmatriculat şi acesta avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii care aparţineau altui autoturism. De asemenea s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Șoferului de ocazie i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără  a avea permis, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vechicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze