Niciun comentariu

PENSIUNEA STEAUA MUNȚILOR ISVERNA, GAZDĂ PENTRU CEL MAI MARE EVENIMENT AL IUBITORILOR DE MOTOARE

„Isverna Tour” a reunit peste 100 de participanți ai iubitorilor de motoare, distracție și adrenalină, veniți din toată țara.Sunetul motoarelor turate s-a auzit de până dincolo de munți.

Evenimentul a fost organizat în Mehedinți, de campionul Mădălin Crăete, chiar în comuna Isverna, la Pensiunea Steaua Munților Isverna.

Printre participanții la eveniment s-au regăsit și campionii din 2019-2023, dar și cei mai buni rideri din Romania. Christmas Tour i-a adus pe toți laolaltă, uniți de pasiunea pentru adrenalină și natură. Dar și o acțiune caritabilă a fost organizată, pentru câțiva copii din Isverna, acum, în prag de Crăciun. Jucării, hăinuțe, dulciuri, sunt doar câteva dintre darurile care vor umple inimile de bucurie, unor micuți.

” Avem trei familii pe care trebuie să le ajutăm, cu sprijinul prietenilor care s-au adunat aici, sunt invitații lui Mădălin Crăete, organizatorul acestui tur prin Isverna, eu sunt gazda lor și mă bucur că au acceptat invitația să vină la Isverna. Ne bucurăm de natură, de peisaje, facem și o faptă bună. Sunt peste 100 de participanți cu atv-uri și motoare, atmosfera este de vis și sper ca cei mai mulți să plece cu amintiri frumoase de aici, de la noi din zonă” , a declarat Marian Balaci, gazda evenimentului Isverna Tour.

Evenimentul se întinde pe întreg weekend-ul, astăzi fiind organizat un traseu offroad, prin pădure. Aceștia au putut admira frumoasele peisaje din județul nostru, zona de nord: Isverna-Baia de Aramă- Ponoarele.

Noul Polaris RZR 2.0 Turbo 2024 si noul Maverick Turbo R au putut fi testate, alături de alte atv-uri implicate în ieșire.

La întoarcere, gazda evenimentului sportiv i-a așteptat pe oaspeți cu bucate alese. Porcul și oaia la proțap au fost digerate mai ușor, cu un coniac făcut de casă. Distracția continuă, căci abia mâine se încheie Christmas Tour. La Steaua Munților Isverna grătarele sunt încinse, licoarea lui Bachus curge lin, iar muzica și voia bună răsună în întreaga zonă.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: Christmas Tour, Crăete Mădălin, Isverna Tour, Iubitori de motoare, Pensiunea Steaua Munților

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed