Niciun comentariu

Motociclistul decedat în accidentul de la Herculane era pompier la ISU Mehedinți.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs atunci când motociclistul, deplasându-se pe direcția Orșova către Caransebeș, a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculat în Bulgaria, care circula pe sensul opus. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a decedat pe loc. Din primele informații, se pare că acesta își desfășura activitatea la ISU Mehedinți iar astăzi, se afla în timpul liber.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducea un motociclu, pe DN 6, în afara localității Topleț, din direcția Orșova către Caransebeș, ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în Bulgaria, care circula pe sensul de mers opus. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 45 de ani. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat privind consumul de alcool și alte substanțe, rezultatele fiind 0.” Transmite IPJ Caraș Severin

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: accident, ipj caras severin, isu mehedinti, mort, motociclist, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed