Niciun comentariu

Proiectul de aducțiune cu apă din comuna Corcova, realizat în proporție de 80%

Comuna Corcova, una dintre cele mai mari așezări rurale ale județului Mehedinți, implementează în prezent un amplu proiect de modernizare. O prioritate pentru actualul primar, Ion Giubega, o reprezintă apa curentă în locuințele oamenilor. Aducțiunea cu apă este un proiect prin fonduri din Programul Național ” Anghel Saligny” și prevede modernizare și extindere pe o lungime de 38 de Km, în 7 sate ale comunei: Jirov, Pușcașu, Măru Roșu, Croica, Cernaia, Breța și Vlădășești.

În prezent se lucrează intens la magistrala din satul Cernaia, pentru a face legăturile cu celălalte sate. L-am găsit pe primar pe șantier, monitorizând modul cum merg lucrările.

” Suntem în satul Cernaia, pe DN67 A, unde se lucrează intens la magistrală, lucrarea este executata in proporție de 80%. Satele finalizate cu conductă de apă si racordurile către locuințele cetățenilor sunt: Jirov, Pușcașu, Măru Roșu, Croica, Cernaia, Breța și Vlădășești. Acum lucrăm la magistrală să se facă legăturile între sate. Proiectul avanseaza destul de rapid și ne dorim ca, până la sfârșitul anului, cetățenii din localitățile menționate să beneficieze de apă la robinet „, a declarat Giubega.

Ritmul alert în care se extinde rețeaua de apă va face ca locuitorii celor 7 sate ale comunei Corcova să beneficieze de apă curentă în gospodării, în scurt timp. Un lucru necesar, pe care primarul comunei, Ion Giubega, l-a înțeles și l-a implementat. De o la fel de mare importanță este și proiectul de realizare a canalizării în satele în care se face aducțiunea cu apă, iar acesta va începe în perioada următoare, după ce licitația a fost câștigată.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Investiții în comuna Corcova, Ion Giubega, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed