Niciun comentariu

PROIECTE CU FINANȚARE EUROPEANĂ ÎN MUNICIPIUL ORȘOVA


Trei proiecte europene în valoare de aprope 8 milioane de euro urmează să fie implementate în Municipiul Orșova. Orașul va avea un bloc nou destinat tinerilor din categorii vulnerabile iar cele două licee vor fi reabilitate printr-un proiect de creștere a eficienței energetice.


Blocul social care urmează să fie construit la Orșova va avea 36 de locuințe ( 32 de apartamente cu 2 camere și 4 cu o cameră).
Al doilea proiect vizează creșterea eficienței energetice la clădirea care găzduiește Liceul Tehnologic Dierna din Orșova. Valoarea acestuia este de 7.598.589,14 lei fara TVA;
Lucrările presupun izolarea termica a pereților exteriori ai clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente a clădirii, izolarea planșeului peste ultimul nivel, modernizarea surselor de energie termica și asigurarea de surse de energie regenerabile dar și înlocuirea instalației de iluminat.


Lucrări de creștere a eficienței energetice vor începe și la Liceul Teoretic Traian Lalescu. Valoarea proiectului este de 8.029.642,41 lei fără TVA. Măsurile de creștere a eficienței energetice propuse: izolarea termică a pereților exterior ai clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente a clădirii, izolarea planșeului peste ultimul nivel, modernizarea surselor de energie termică și asigurarea de surse de energie regenerabile (Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie;), înlocuirea instalației de iluminat.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: orsova, pnrr, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed