Niciun comentariu

OPORTUNITĂȚI DE ATRAGERE A FONDURILOR EUROPENE, PENTRU JUDEȚUL MEHEDINȚI

La Consiliul Județean Mehedinți, a avut loc, duminică, pe 24 septembrie, o întâlnire între reprezentanții celor mai importante instituții la nivel central, în gestionarea fondurilor europene pentru mediul rural, pe care județul Mehedinți îi are, și primarii comunelor din județ.

Directorul general adjunct al AFIR, Dorel Stăicuț și directorul general adjunct al Direcției Generale Dezvoltare Rurală, din cadrul Ministerului Agriculturii – Autoritatea de Management PNDR, Bogdan Dumitrescu, le-au prezentat primarilor din județul Mehedinți oportunitățile de atragere de noi fonduri europene, dar și principiile de selecție, pentru modernizarea drumurilor agricole și a infrastructurii rutiere comunale.

La întâlnire au fost chemați primarii, indiferent că sunt PSD, PNL sau aparțin altui partid, tocmai că atunci când a fost vorba despre dezvoltarea județului, nu am ținut cont de culoarea politică, la fel cum nu am făcut-o în implementarea proiectelor pe care Consiliul Județean Mehedinți le are în județ! O întâlnire similară, derulată cu câțiva ani în urmă, a dus la înființarea GAL-urilor prin intermediul cărora s-au atras sume importante din fonduri europene pentru comunele care au intrat în aceste organisme. Sper ca și întâlnirea de astăzi să aibă rezultate la fel de bune, iar administrațiile locale să poată realiza proiecte și să atragă fondurile puse la dispoziție! Mult succes tuturor!”, a transmis Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: consiliul judetean mehedinti, fonduri europene, intalnire, primari, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed