Niciun comentariu

Un nou proiect de asfaltare în comuna Malovăț

Un nou proiect de asfaltare a început în comuna Malovăț. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a vizitat satul 23 August, unde s-a turnat primul strat de asfalt pe unul dintre drumurile incluse în proiect.

Proiectul, finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, prevede asfaltarea a aproximativ 9 kilometri de drumuri în satele Bîrda, Bobaița, Malovăț, Colibași, Lazu, 23 August și Negrești.

Îl felicit pe primarul Ionuț Michescu pentru aceste proiecte, pentru faptul că atrage fonduri importante pentru dezvoltarea comunei, nu doar în ceea ce privește asfaltarea, ci și pentru lucrările de alimentare cu apă și alte investiții de care oamenii au nevoie! Am sprijinit aceste proiecte și o voi face în continuare, pentru ca oamenii să aibă condiții bune de viață!” A transmis Aladin Georgescu

Acesta este al doilea mare proiect derulat în comună. În anul 2022, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, au fost asfaltați 14 kilometri de drumuri în șase sate ale comunei.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: aladin georgescu, asfaltare, consiliul judetean mehedinti, Malovăț, mehedinti, restartnews, sate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed