Niciun comentariu

Pregătiri de asfaltare pe drumul județean Stârnina – Scăpău – Devesel – DN 56B

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat astăzi o vizită pe șantierul deschis pentru reabilitarea drumului județean 562, alături de senatorul Liviu Mazilu. 

Vizita a avut loc în contextul pregătirilor intense pentru asfaltarea tronsonului Stârmina – Scăpău – Devesel (intersecție cu DN 56B), un proiect care prevede modernizarea infrastructurii rutiere pe o distanță de 12,7 kilometri.

Proiectul include, de asemenea, modernizarea infrastructurii adiacente drumului, precum rigole, intersecții cu drumurile laterale, accese la proprietăți, stații de autobuz, parcări, podețe și parapet metalic acolo unde este necesar.

Lucrările se desfășoară într-un ritm bun, pentru ca la finalul proiectului să avem un drum de 12,7 km modernizat, cu rigole, intersecții cu drumurile laterale, accese la proprietăți, stații de autobuz, parcări, podețe și parapet metalic acolo unde este necesar. Lucrările se realizează în cadrul unui proiect pentru care Consiliul Județean Mehedinți a accesat fonduri europene în cadrul Programului Regional S-V Oltenia, iar principalii beneficiari sunt locuitorii din satele Devesel și Scăpău.” A declarat Aladin Georgescu.

În paralel, Consiliul Județean Mehedinți derulează lucrări similare, tot cu finanțare europeană, pe Drumul Județean 564, care traversează localitățile Danceu, Jiana și Scăpău, intersecția cu DJ 562. 

S-ar putea să îți placă și:

Tags: aladin georgescu, asfaltare, consiliul judetean mehedinti, devesel, drum judetean, fonduri europene, restartnews, scapau, starmina

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed