Niciun comentariu

PRIMARUL DIN PUNGHINA A FOST REALES CU 100%DIN VOTURI, CÂȘTIGÂND  ȘI MAJORITATEA  ABSOLUTĂ ÎN CONSILIUL LOCAL, DEOPOTRIVĂ

Performanță unică într-o localitate din Mehedinți. Primarul social democrat al comunei Punghina, Gelu Drinceanu, a fost reales pentru a șaptea oară, el obținând 100% din voturi. 

Drinceanu, aflat în funcție din anul 2000, este singurul primar din județul Mehedinți și  până în acest moment, din întreaga țară, care a reușit să formeze majoritatea absolută în consiliul local, toate locurile fiind câștigate de echipa sa de consilieri.

Partidul Național Liberal (PNL) a încercat să obțină un loc în Consiliul Local Punghina, propunând o listă de consilieri. Cu toate acestea, nu a reușit să câștige niciun loc, obținând doar 2,44% din voturi. 

Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul rezultatevot.ro, PSD a câștigat Consiliul Local Punghina cu 97,56% din voturi, obținând toate cele 13 locuri disponibile.

Acest rezultat dovedește încă o dată, încrederea și sprijinul pe care locuitorii din Punghina îl au față de echipa noastră. Este o onoare și o responsabilitate imensă să continui munca pe care am început-o acum 24 de ani! Vom continua să lucrăm  pentru a îmbunătăți viața fiecărui cetățean din comuna noastră”, a declarat primarul Gelu Drinceanu.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consilieri, consiliul local, gelu drinceanu, majoritate absoluta, mehedinti, primar, PUNGHINA, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed