Connect with us

Alegeri 2024

SE TOARNĂ ASFALT PE STRĂZILE DIN GÂRLA MARE

Lucrările de asfaltare a străzilor din comuna Gârla Mare sunt în plină desfășurare. Acesta sunt parte a unui proiect amplu finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și sunt menite să transforme comuna într-una dintre cele mai dezvoltate din județul Mehedinți.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, împreună cu echipa sa, a participat la o întâlnire de campanie în comuna Gârla Mare, unde a subliniat susținerea puternică pe care echipa PSD de la Primărie, condusă de primarul Dumitru Baicu, o are din partea locuitorilor. Primarul Baicu este recunoscut pentru numeroasele proiecte implementate, care au contribuit la dezvoltarea considerabilă a comunei.

Am participat la o întâlnire de campanie în comuna Gârla Mare, acolo unde oamenii și-au arătat susținerea pentru echipa PSD de la Primărie, condusă de primarul Dumitru Baicu, omul care a implementat și are în derulare proiecte importante ce au transformat comuna, în una dintre cele mai frumoase din județ”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

La vizita din teren, alături de primarul Dumitru Baicu, au fost prezenți senatorul Liviu Mazilu, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, președintele Organizației de Femei a PSD Mehedinți, Tania Lăin, și candidații la funcțiile de consilieri județeni.

Este un obiectiv foarte important al meu, ca președinte al Consiliului Județean Mehedinți și al primarului Dumitru Baicu și mă bucur că îl ducem la îndeplinire, iar primii care au de câștigat sunt cetățenii”, a adăugat președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Finalizarea asfaltării tuturor străzilor din Gârla Mare va oferi locuitorilor drumuri moderne, facilitând accesul și îmbunătățind calitatea vieții.

Ne apropiem cu pași repezi de alegerile locale, iar la Gârla Mare, la fel ca în multe zone ale județului, avem conștiința liniștită în fața oamenilor că am răspuns prin fapte la solicitările lor, nu doar cu promisiuni!”, a concluzionat președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Comandat de PSD Mehedinți executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240002

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze