Connect with us

Alegeri 2024

CONSTANTIN POPESCU: BĂTRÂNII NOȘTRI TREBUIE PROTEJAȚI, IAR EU VOI FACE ACEST LUCRU

Proiectele de viitor, realizabile, pe care le va implementa candidatul PSD pentru primăria Orșovei, sunt proiecte ce răspund nevoilor populației. Aflat în mijlocul orșovenilor, Constantin Popescu vine cu o promisiune clară.

” Împreună vom construi un viitor mai bun pentru orşovenii vârstnici care vor avea nevoie de îngrijiri. În urma sugestiilor primite de la cetăţeni, am decis că Orşova are nevoie de un cămin de bătrâni şi pe care noi, echipa PSD, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi şi al domnului preşedinte Aladin Georgescu, îl vom realiza. Ne-am propus astfel să amenajăm un cămin de bătrâni în locaţia fostei grădiniţe P.P. N.R. 1 ,,Hans Christian Andersen,, din Orşova, unde vârstnicii noştri să fie îngrijiţi cu respect şi atenţie. Căminul de bătrâni va asigura toate condiţiile corespunzătoare unui loc primitor şi cald, oferind servicii de asistenţă socială, consiliere psihologică, terapii, asistenţă medicală, hrănire şi igienă personală, siguranţă şi accesibilitate. Un cămin de bătrâni NU este un loc al abandonului, ci dimpotrivă, un loc creat pentru nevoile vârstnicilor, o familie care să le ofere o viaţă împlinită şi fericită zilnic”, transmite Constantin Popescu orșovenilor.

Omul care știe să asculte, găsește și soluții rapide de a implementa proiectele bune care i se propun. Pentru a fi un bun primar, trebuie să te apleci către fiecare dintre locuitorii urbei, pentru a înțelege ce își dorește fiecare. Iar Constantin Popescu este un astfel de om, al cărui loc este printre orșoveni, construind împreună viitorul.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Mehedinți, executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL

CMF: 21240002

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze