Connect with us

Alegeri 2024

DREAPTA UNITĂ, LA BROȘTENI ȘI PODENI

Împreună cu candidații DREAPTA UNITĂ, Ramona Cupă, candidatul alianței pentru președinția Consiliului JudețeanMehedinți, au străbătut duminică dimineață dimineață celebrul târgdin BROȘTENI, unde au discutat cu oamenii despre proiecte șisoluții. Ca în fiecare duminică, în acest târg este multă animație, iarcomuna vibrează. Printre concluziile subliniate de majoritatea celorcare au discutat astăzi cu echipa de campanie predomină necesitateainstituirii unei adminsitrații locale profesionistă și mereu în slujbacetățenilor. 

Dreapta Unită se află la numărul 4 pe buletinu de vot, iarcetățenii de aici pot da o șansă acestei alianțe șa conducereacomunei Broșteni. Totuși, chiar dacă târgul duminicat este unulfoarte frumos amenajat și căutat, comuna are și problem rămarenerezolvate multă vreme.

DUMITRU OLTEANU, candidatul DREPTA UNITĂ pentru funcția de primar la Broșteni, inginer de profesie, spune că își dorește să aducă investiții în comună, pentru ca tinerii să nu mai plece de aici și poate chiar să se întoarcă acasă. El a vorbit despre alimentarea cu gaze, despre introducerea apei potabile în comună, crearea de locuri de muncă și chiar de înființarea unui parc fotovoltaic.

Și în comuna Podeni, una dintre cele mai pitorești din Munții Mehedințiului, echipa de campanie DREAPTA UNITĂ a ajuns și i-a găsit pe localnici la cea mai mare sărbătoare a satului, sugestiv intitulată NEDEEA MUNȚILOR. Zona este una superbă, dar din păcate potențialul turistic este neexploatat suficient, aici fiind doar o singură pensiune, în satul Gornenți. De altfel, însoțit de Ramona Cupă candidatul Dreptei Unite pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Romeo Birovescu, cel care candidează pentru funcția de primar la Podeni a vorbit despre șansa uriașă ăe care turismul ar putea să o ofere dezvoltării economice și sociale din zonă.

ROMEO BIROVESCU, candidatul DREPTA UNITĂ pentru Primăria Podeni, a precizat că dorește să vină cu proiecte de investiții în turism. 

Dreapta Unită respectă tradițiile și obiceiurile oamenilor munteluidin Mehedinți și își dorește promovarea zonei și exploatareainteligență potențialului turistic de aici.

Comandat de PMP Mehedinți, executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240022

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze