Connect with us

Alegeri 2024

O ECHIPĂ TÂNĂRĂ PENTRU STÂNGĂCEAUA

Alianța Dreapta Unită propune pentru comuna Stângăceaua o echipă de tineri pentru ca administrația publică locală de aici să se revitalizeze și să vină cu proiecte pentru comunitate. 

Echipa de campanie DREAPTA UNITĂ a ajuns și în comuna STÂNGĂCEAUA, candidatul ALIANȚEI DREAPTA UNITĂ la funcția de primar al comunei STÂNGĂCEAUA, GABRIEL SÎRBULESCU, și cel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean – Ramona Cupă au vorbit cu locuitorii comunei despre viitor, despre perspectivele de dezvoltare a comunității locale de aici și, mai ales, despre candidații propuși, oameni cu experiență și viziune. 

Proiectele pentru STÂNGĂCEAUA sunt integrate și au nevoie de susținere din partea Consiliului Județean, iar înainte de confruntarea electorală din 9 iunie 2024, Dreapta Unită are un candidat cu multă experiență în administrația publică locală și foarte tânăr. 

GABRIEL SÎRBULESCU a activat ca VICEPRIMAR în comuna STÂNGĂCEAUA, între anii 2012 și 2016, dar a fost și consilier local. Este de profesie inginer și cunoaște perfect situația și problemele comunității!

Mai mult, echipa de consilieri a candidatului Dreapta Unită este formată, în mare majoritate, din tineri care au pregătit un proiect de dezvoltare bine pus la punct. DREAPTA UNITĂ merită și aici o șansă pentru a profesionaliza administrația publică locală.

Comandat de PMP Mehedinți, executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240022

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze