Connect with us

Alegeri 2024

S-A ÎNTORS ACASĂ PENTRU A FACE SCHIMBAREA

O nouă zi de campanie, o nouă întâlnire cu mehedințenii! RAMONA CUPĂ a fost prezentră în mijlocul oamenilor din comuna Devesel, unde DREAPTA UNITĂ merge pentru funcția de primar, cu o doamnă deosebită, inventivă și tenace.

ILEANA PULPĂ este fiică a satului și viața a purtat-o mulți anide zile pe calea destul grea a străinătății, în Italia, de unde s-a întors pentru a se implica în comuna natală, unde dorește să facă schimbarea. 

Diaspora a învățat-o, însă, pe distinsa noatrădoamnă candidat bunele practici în domeniul administrației publice locale, iar oamenii din Devesel o vor alege pentru că o cunosc și știu că poate dezvolta comuna, ca în Europa civilizată.

Am fost impresionată astăzi și de felul în care oamenii au discutat cu noi, în care ne-au primit alături de ei și acesta este încă un motiv pentru care Iubesc Mehedințiul și mehedințenii!”, spune Ramona Cupă.

Comandat de PMP Mehedinți, executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240022

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze