Connect with us

Alegeri 2024

SUSȚINERE PENTRU PSD ÎN MEHEDINȚI 

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți, a avut numeroase întâlniri de campanie în ultimele zile, fiind însoțit de parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, precum și de echipele de consilieri locali și județeni.

Am continuat întâlnirile cu oamenii din localitățile Breznița Motru, Butoiești, Stângăceaua și Tâmna. Pentru Tâmna avem un candidat cu perspective, care poate duce condițiile de trai ale oamenilor la un alt nivel”, a declarat Aladin Georgescu. De asemenea, el a subliniat susținerea Organizației PSD Mehedinți pentru Ionuț Bosoancă și echipa sa de consilieri în Butoiești.

 „Oamenii ne-au primit cu entuziasm și mă bucur că avem susținere pentru alegerile locale din data de 9 iunie”, a adăugat Aladin Georgescu. El a precizat că dialogul cu cetățenii din Stângăceaua și Breznița Motru va continua, consolidând parteneriatul cu primarii Vasile Buzatu și Cornel Dăogaru.

În târgul săptămânal din comuna Pătulele, Aladin Georgescu a remarcat progresul localităților învecinate și dorința oamenilor de a continua modernizarea. „Oamenii recunosc faptul că localitățile lor s-au modernizat în ultimii ani și își manifestă dorința de a continua investițiile și în mandatul viitor”. 

Una dintre cele mai importante investiții menționate de Aladin Georgescu este reabilitarea drumului județean de-a lungul localităților Rogova, Vânjuleț, Cioroboreni, Pătulele și Gruia. 

Campania PSD a fost bine primită și în comuna Rogova, unde susținătorii s-au unit într-un marș al solidarității pentru candidații PSD. 

Mulțumesc tuturor pentru unitatea și determinarea de care au dat dovadă pentru a continua să construim un județ puternic și prosper!” a spus Aladin Georgescu.

Pentru Vânjuleț și Pădina, PSD a anunțat noi candidați, iar în satul Slașoma, din comuna Pădina, echipa PSD a fost la fel de bine primită. De asemenea, la Vânju Mare, echipa PSD a primit feedback pozitiv pentru realizările recente, inclusiv modernizarea târgului săptămânal și a spitalului local.

PSD Mehedinți contină proiectele de dezvoltare și modernizare în județ, asigurându-i pe toți mehedințenii că vor avea acces la servicii de calitate și condiții mai bune de trai. „Ne mândrim cu realizările noastre și privim cu încredere spre viitor. Suntem uniți și hotărâți să #continuăm_drumul_cel_bun. Împreună, putem face diferența!” a mai spus Aladin Georgescu.

Articol comandat de PSD Mehedinți- executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240002

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze