Connect with us

Restart News

CONSTANTIN POPESCU: LA MULȚI ANI, DRAGI COPII!

Orșova a fost astăzi îmbrăcată în veselie și culoare. Ziua de 1 iunie a venit pentru cei mai mici dintre orșoveni cu o mulțime de surprize animate. Copiii, viitorul Orșovei, au fost sărbătoriți cu muzică, dans și personaje din desene animate.

Astăzi este o zi specială pentru toți copiii și un bun prilej pentru noi, adulții, de a le dărui celor mici și mai multă bucurie. Este o sărbătoare care ne inspiră să împărtășim alături de ei emoțiile și inocența celor mai frumoși ani din viață: copilăria.A fost o zi cu totul deosebită pentru micuții orșoveni, plină de momente artistice speciale, zâmbete, veselie, activități distractive și multă culoare!La mulți ani dragi copii! E ziua voastră, bucurați-vă! Să creșteți frumos și să fiți sănătoși! „, le-a transmis Constantin Popescu copiilor.

Evenimentul organizat de Constantin Popescu de Ziua Internațională a Copiilor, 1 iunie, a adunat laolaltă o mulțime de micuți fericiți, pregătiți pentru a împărtăși tuturor bucuria copilăriei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze