Connect with us

Administrație

TIMP MAI SCURT PENTRU OBȚINEREA DOCUMENTELOR DE URBANISM, LA DROBETA-TURNU SEVERIN

La Drobeta-Turnu Severin timpul de așteptare pentru obținerea documentelor de urbanism a fost redus de la 20 de zile la maxim 5 zile, în urma măsurilor luate de autorități pentru debirocratizare și introducerea serviciilor digitale.

Reducerea timpului de așteptare pentru certificatele de urbanism și autorizațiile de construire se realizează chiar și în contextul în care structura Arhitectului Șef funcționează cu doar 60% din personalul prevăzut de organigramă.

La aceste acte se adaugă și alte tipuri de documente emise și activități desfășurate de structura Arhitectului Șef:

  • avize de amplasare;
  • adeverințe situri;
  • certificate de atestare a edificării construcţiilor;
  • certificate de nomenclatură stradală;
  • participarea în comisiile de recepţie a lucrărilor de construire;
  • atribuire terenuri/construcţii;

Continuăm să lucrăm pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a răspunde tuturor cerințelor, deoarece avem nevoie de o administrație eficientă și fără birocrație, adaptată nevoilor comunității,” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin

Este important de menționat faptul că aceste documentații sunt eliberate în termenul de maxim 5 zile, cu condiția ca la depunerea lor să fie complete și să respecte prevederile legale. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze