Connect with us

Administrație

Comunicat de presă- “Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Orșova-PUG și a Regulamentului Local de Urbanism-RLU-Orșova”

Comunicat de presa

„PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!”

Primaria Municipiului Orsova a semnat contractul de finantare pentru implementarea proiectului  “Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Orsova-PUG si a Regulamentului Local de Urbanism-RLU-Orsova”, depus in cadrul PNRR/2022/C10/14, Runda 1,Componenta C10 – Fond Local, cod C10-I4-709.

Proiectul este finantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) Componenta C10 – Fond Local in cadrul Investitiei I.4-Elaborarea/actualizarea in format GIS a documentatiilor de amenajare a teritoriului si de planificare urbana.

Valoarea totala a contractului de finantare este de 594.999,96 lei, din care valoarea nerambursabila finantata din PNRR este de 499.999.97 lei.

Obiectivele generale ale proiectului sunt actualizare Plan Urbanistic General al municipiului Orsova-PUG si a Regulamentului Local de Urbanism-RLU-Orsova.

Perioada de implementare a proiectului este de 36 luni de la data de 16.11.2022 pana la data de 16.11.2025.

Persoana de contact: Petre Dumitrita Loredana– Manager proiect. 

e-mail: primariaorsova@primariaorsova.ro

telefon:  0252 361 233                                                                                 

 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze