Niciun comentariu

PRIMĂRIA CRAIOVA A ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU TÂRGUL DE CRĂCIUN

Primăria Craiova a început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun din această iarnă, a anunțat primarul Olguța Vasilescu pe Facebook.

Și anul acesta centrul orașului va fi luminat cu aproape 2 milioane de beculețe. Târgul va avea loc tot în aceleași patru piețe (Mihai Viteazul, Frații Buzești, Doljeana și Shakespeare.

Așa cum craiovenii care s-au plimbat astăzi prin zona centrală au putut observa, am început deja să punem instalațiile pentru Târgul de Crăciun. De ce așa devreme? Pentru că avem de montat aproape 2 milioane de beculețe și chiar ne e teamă că nu vom fi gata până pe 17 noiembrie, când e programată deschiderea. Chiar dacă târgul va avea loc tot în aceleași patru piețe (Mihai Viteazul, Frații Buzești, Doljeana și Shakespeare), anul acesta avem un concept total nou față de anii precedenți. În Piața Mihai Viteazul totul va fi ca în povestea Crăiasa Zăpezii: lumină rece, boltă cu nori si păsări, castel de vis, oglinda imensă și cioburi, patinoar, căsuțe în culorile zăpezii și chiar Crăiasa Zăpezii, care este Alice cu alte haine și baghetă magică. Moș Crăciun va veni în Piața Buzești unde va fi o explozie de  lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut niciodată în România”, a transmis Olguța Vasilescu, primarul Craiovei

În Piața Mihai Viteazul totul va fi ca în povestea Crăiasa Zăpezii. Moș Crăciun va veni în Piața Buzești. Bradul care va fi în Piața Mihai Viteazul va avea peste 20 de metri.

În premieră, barurile , restaurantele și hotelurile din zona centrală vor fi împodobite tot cu ornamente de lumină caldă, reprezentanții societăților dorind să dea o mână de ajutor autorităților. La teatru vor fi alte ornamente și cea mai mare roată din România. În fine, nu vreau să divulg toate surprizele, fiindcă sunt multe și ne vor plasa, din nou, în topul european al piețelor de Craciun, fără îndoială, dar vă prezint o fotografie cu bradul care va fi în Piața Mihai Viteazul și care va avea peste 20 de metri, pentru a vedea cam la ce să vă așteptați de la noi. Cei care nu sunteți craioveni, ar fi bine să vă faceți rezervări la hoteluri, după data de 17 noiembrie, pentru că garantăm că în Bănie va fi unul dintre cele mai frumoase târguri de sărbători din Europa!”, a mai spus Olguța Vasilescu.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: craiova, pregatiri, restartnews, targ de craciun

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed