Connect with us

Restart News

ZIUA VETERANILOR UNITĂȚII, SĂRBĂTORITĂ DE JANDARMERIA MEHEDINȚI

Apropierea celebrării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române a fost marcată de un eveniment deosebit, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Ziua Veteranilor Unității a fost prilejul unei întâlniri emoționante între cadrele militare în activitate și cei în rezervă sau retragere.

Foști comandanți, ofițeri și subofițeri care și-au dedicat cariera Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au participat la acest eveniment festiv. Ocazia a fost una deosebită pentru a rememora împreună întâmplări, fapte de arme și realizări din trecutul lor militar.

Cu ocazia acestui eveniment, cei prezenți au avut prilejul să rememoreze întâmplări și fapte de arme, realizări și activități, la care au participat cu eforturi, sacrificii, dar cu rezultate meritorii. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți  a oferit invitaților prezenţi, în semn de respect și apreciere pentru activitatea desfăşurată,  diplome aniversare, urându-le să aibă parte de multă sănătate, bucurii şi viaţă îndelungată alături de cei dragi,” transmite Jandarmeria Mehedinți 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze