Connect with us

Restart News

Copil de 13 ani mort după ce a căzut de pe o clădire în Drobeta-Turnu Severin

Dramă în familia unor mehedințeni! Copilul în vârstă de 13 ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin.

Deplasându-se la locul incidentului, echipajele operative nu am mai putut face nimic pentru adolescentul de 13 ani. Acesta și-a pierdut viața pe loc, în urma căderii în gol, de la înălțimea de peste 7 metri, izbindu-se puternic de pământ.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, spre a vedea cine se face vinovat de acest tragic eveniment și cum s-a produs totul, dat fiind faptul că această clădire este lăsată în paragină și îi este permis oricui să pătrundă în ea, în mod liber, fără ca cineva să obtureze accesul. Astfel, există riscul ca pe lângă tragicul eveniment ce s-a întâmplat seara trecută, să mai fie și altele.

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. Aurelia

    16 noiembrie 2022 at 17:37

    Au trecut 9 zile de la decesul sărmanului copil iar DGASPC Mehedinți nu spune nimic despre ancheta pe care ar trebui sa o faca.Sunt marturii de la colegii lui că taica-sau îl tortura.Si totuși poliția nu spune nimic iar Protectia Copilului iarăși nimic! Sa fie o mușamalizare pentru că tatăl este popă la Catedrală? Noi, locuitorii din Turnu Severin, nu am uitat de Ioan și nici nu vom uita, nu o sa acceptam sa rămână chinurile lui îngropate odată cu el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze