Connect with us

Regiunea Sud-Vest

PRINȘI CU PEȘTE, FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE 

Doi bărbați au fost prinși în timp ce transportau mai bine de 170 de kilograme de pește, pentru care nu aveau acte de proveniență. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Orșova și Sectorului Poliției de Frontieră Svinița – I.T.P.F. Timișoara au descoperit în cele două autoturisme verificate, pește din specia somn, fitofag, șalău, plătică și caras.

Duminică dimineața, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Orșova au depistat în trafic, la intrare în satul Ilovița, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani. În interiorul acestuia se afla cantitatea de 137 kg de pește, specia șalău, fitofag şi plătică, pentru care şoferul nu deţinea documente legale. 

Tot duminică, 10.03.2024, la ora 10.30, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița au depistat în trafic pe DN 57, un alt autoturism, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani. De această dată polițiștii au descoperit că individul avea în mașină o cantitate de 33,5 kg de pește, din speciile somn, fitofag și caras. 

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit. Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 3.700 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată unor societăți de profil,” transmite Poliția de Frontieră din Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze